Nastrium

Fantastische ervaring bij Nastrium!

CODE
Restaurant info
Nastrium
Mierloseweg 130
5707AR Helmond
NEDERLAND

Gelegen in het Brabantse Helmond vind je Nastrium. De inrichting van het statige herenhuis waarin het restaurant gevestigd is heeft een flinke opknapbeurt gehad, maar ademt nog steeds de sfeer van een gezellig huiskamerrestaurant.

Na 18 jaar in verschillende andere keukens gewerkt te hebben is de droom van Djailany van de Laarschot werkelijkheid geworden. Zijn eigen restaurant waar hij zijn eigen stijl kan delen met de gasten. De naam Nastrium is afgeleid van het engelse nasturtium wat een oost-indische kers is een ingrediënt die hij graag gebruikt in zijn gerechten.

Chef Djailany maakt gebruik van Franse kooktechnieken in zijn gerechten met een Oosterse twist. De Indische roots van Djailany vormen een belangrijk element. De chef kookt met passie en dat proef je. Bij Gani in Nastrium kijk je mee in de pannen van de kok, interactie en actie tijdens uw exclusieve lunch of diner.

Gani by Nastrium is te reserveren voor besloten gezelschappen tot 14 personen, maar je bent ook met een kleiner gezelschap welkom. Gani, vernoemd naar de opa van patron cuisinier Djailany van de Laarschot, staat voor exclusiviteit, eten met de meest luxe producten en signatuurgerechten. Geniet van een aperitief en amuses bij de open haard en neem vervolgens plaats aan tafel, vlak bij de hitte en de actie, voor een smaakbeleving welke je lang bij zal blijven. Gani is een aparte ruimte in Nastrium, je zit hierdoor niet in het restaurant! 

Reviews
"Nastrium" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Mierloseweg 130, Helmond
4.65 out of 5 stars - 57 votes Uitmuntend
9.4
Eten
9.3
Service
8.9
Sfeer
9.4
Gastvrijheid
  • 10

    M Hendrix

    Verwennerij met verrassende smaakbeleving. De gin tonic is een aanrader.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    21 oktober 2021
  • 10

    Hartmans

    Het was echt een heerlijke smaak sensatie. De Indische twist er aan maakte het net weer anders dan de andere sterren restaurants waar we zijn geweest . De wijnen die er bij geserveerd werden waren erg goed afgestemd op het eten. De sfeer was ongedwongen en gezellig. Eigenaar zelf neemt ook tijd voor een praatje.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 oktober 2021
  • 9.75

    Antoinette Van Hoek-hoovers

    Subliem verrassend
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    1 oktober 2021
  • 8.75

    Rene Berghe

    We hadden een 5 gangen menu inclusief bijpassende wijnen. Het eten smaakte zeer goed mooi opgediend en met een vleugje Indonesische keuken. De wijnen pasten goed bij de gerechten met goed uitgelegd. De bediening was vriendelijk en attent. We komen hier terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    30 september 2021
  • 9.25

    Jos van de Rijt

    leuke ontspannen sfeer , en geweldig lekker eten, ook het personeel past in de sfeer
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    29 september 2021
  • 9

    Yvonne De Mul

    Top restaurant heerlijke verwenmidddag gehad alles klopte smaak en wijnspijscombinatie
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    20 september 2021
  • 9.25

    Cindy de Bont

    Een culinair exoctisch uitstapje in een mooi statig pand in Helmond. Begeleid naar een ronde tafel met mooie blauwe goedzittende stoelen. Een mengelmoes van klasiek en trendy. Krukjes in verschillende kleuren worden naar de tafel gebracht voor de tassen, leuk! Daarna begon het culinaire avontuur. Mooie smaakvolle bordjes waar kleine kunstwerkjes op gepresenteerd worden met merkbaar subtiele indische invloeden. Van de aperatief tot de friandises was het genieten. We hadden een 5 gangen menu geserveerd tijdens de lunch, begeleid met een bob arrangement. Een leuke sommelier die de wijnen uitgebreid en enthousiast presenteerde bij ieder gerecht. Met een glimlach schrijf ik deze recensie, kortom heerlijk genoten en kom graag terug.
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    12 september 2021
  • 9.5

    H Rinsum

    In ongedwongen, zeer vriendelijke sfeer hebben we geweldig lekker gegeten. Gerechten met veel aandacht bereid en overheerlijk onze complimenten en wij gaan zeker nog een keer opnieuw onze smaakpapillen laten strelen bij dit restaurant!
    9
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    8 september 2021
  • 9.75

    Wim Broeren

    We hebben op het sfeervolle tuinterras genoten van het 5-gangen "Star Edition Menu". Het was in EEN woord: SUBLIEM qua opmaak als verrassende smaakervaring van de gerechten met als uitschieter voor ons de kalfswang. Ook de geadviseerde bijpassende wijnen zijn van uitstekende kwaliteit. De jonge bedieningsgarde vervult hun rol met verve zowel qua vakmatige uitleg over spijs en wijn als qua invulling van klantvriendelijkheid. Kortom: het was wederom een ultieme culinaire ervaring. Dit restaurant is een aanrader, want er wordt gekookt op sterrenniveau !!!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    4 september 2021
  • 9.75

    Helga Molendijk

    Boven verwachting, met passie was de chef kok bezig, verrassende gerechten, zeer smaakvol, smaakexplosies in de mond, schilderijtjes op het bord. Goed wijnadvies. Kortom TOP ! Wij komen zeker terug (vanuit buurt Rotterdam) absoluut een aanrader !!!
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2021
  • 9

    m coppens

    We hebben ons erg welkom gevoeld en we zijn enorm verwend. Het eten met bijpassende drankjes was heerlijk! Het smaakt naar meer... ????
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    20 augustus 2021
  • 10

    astrid tilemans

    Super ontvangen en een top avond gehad met onze Prive chef kok Maikel van Veen. Het eten wat weer uitmuntend en de smaken zeer verassend en super lekker. We hebben genoten. Bedankt hiervoor.
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    18 augustus 2021
  • 9

    Sam Klerks

    Leuke ongedwongen sfeer! Bij aankomst een prima aperitief gedronken gin met een Aziatische touch. Hele menu was vol smaak explosie, vanaf het eerste gerecht en amuse tot het laatste gerecht. Het personeel was vriendelijk en bekwaamd. Leuk dat tijdens het menu, de chef een aantal keer langs de tafel liep voor een praatje en uitleg. Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen ster heeft. Een tip bestel als extra gang de kaas mat proeverij, een onvergetelijke ervaring. Wij komen zeker nog een keer terug.
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    7 augustus 2021
  • 9.25

    Kees Scherders

    Heerlijk gegeten met prima bediening . Wijn ook prima op bier(ik lust geen bier) na .
    8
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    5 augustus 2021
  • 9

    Wilma Driessen

    Heerlijk gegeten goede.bediening met duidelijke uitleg Heel mooi opgediend.door heel vriendelijke medewerkers. Voor herhaling vatbaar
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 juli 2021
  • 9.25

    Kees Scherders

    We hebben twaalf verrukkelijke gangen op. Iedere gang een verrassende smaakbeleving met een Oosters tintje. Ieder gerechtje een topper, genieten van begin tot einde. Het contact met de keuken was erg leuk. De chef is erg gepassioneerd over wat hij doet en vertelt hier op een onderhoudende en gezellige manier over. De aanbevolen wijnen zijn zeker een aanrader. Hoewel ze best prijzig zijn, is de prijs-kwaliteitverhouding verhouding uitstekend!
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    30 juli 2021
  • 9.5

    H Bloem

    Wij hebben gegeten bij Gani, onderdeel van Nastrium, en kregen het eten vd chef-kok Maikel aan tafel met uitgebreide uitleg. Echt een feestje met goed advies vd wijn. Super avond lekker in de tuin gezeten. Het kon niet op. Echt een aanrader voor iedereen. Ga genieten.
    10
    Eten
    9
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    23 juli 2021
  • 10

    Ron

    Gani was echt een belevenis. Fantastische gerechten met bijzondere lekkere smaak combinaties. Door de open keuken leuke interacties met de koks. Hier komen we zeker nog eens terug!
    10
    Eten
    10
    Service
    10
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    14 juli 2021
  • 9.75

    Tamara

    Wij hebben heerlijk gegeten, we waren nogal verlaat doordat een zakelijke afspraak van mijn man uitliep en daarna was het ook nog eens erg druk op de weg. Toch werden we nog met open armen ontvangen voor het heerlijke 5 gangen menu. Ontzettend gastvrij personeel en allemaal even vriendelijk.. Dit op de laatste avond voordat de restaurants weer moeten sluiten van ons kabinet. We hebben lekkere begeleidende wijnen erbij gehad, die ook heerlijk waren. Verassend was ook de nasi met rendang en daar een lekker streekbiertje (tripel)van brouwerij Holevoort uit Bakel bij. Goede combinatie!! Wij hopen dat we weer snel terug kunnen komen, zodra de horeca weer open kan, want het is hier echt heerlijk genieten.
    10
    Eten
    10
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
    16 oktober 2020
  • 9

    Agnes de Bakker

    Willen graag weer terugkomen om ons weer lekker te laten verwennen
    9
    Eten
    8
    Service
    10
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2020
  • 9.5

    jos vorst

    Wij vonden het wederom perfect ????????. Het eten was super . Samenvattend hebben weer een volmaakte avond gehad! Complimenten aan het gehele team????
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2020
  • 9.5

    Frans

    Hoogstaande lunch, ongedwongen en fijne sfeer
    10
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    10
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2020
  • 9

    Patrick Zwegers

    Heerlijk genoten in ongedwongen sfeer. Perfect eten wat fijn begeleid werd door bijpassende wijnen. Simpelweg genieten!
    9
    Eten
    9
    Service
    9
    Sfeer
    9
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2020
  • 8.5

    Vivienne Gommers

    Leuke ongedwongen sfeer! Prima mocktail gedronken. De ober begreep precies wat ik bedoelde. Mijn vriendin genoot van heerlijke bijpassende wijnen. We genoten van een 6 gangenmenu. Hele verrassende smaken en180 prachtige plaatjes op de borden. Wij genoten beiden van de oosterse touch die alle gerechten net even iets anders maakte. Daaraan herken je de meester!
    9
    Eten
    9
    Service
    8
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    2 oktober 2020
  • 7.25

    SvD

    Misschien waren wij niet in de stemming, maar we kwamen er niet lekker in. Service was zeker vriendelijk en bonuspunten voor tafelwater tegen vaste prijs. Maar de gerechten kwamen wat mij betreft net niet lekker uit de verf. Maar dat is wel redeneren vanuit de Michelin 'rising star' categorie; hier gaan eten is zeker geen slechte beslissing!
    7
    Eten
    8
    Service
    6
    Sfeer
    8
    Gastvrijheid
    Beoordeling via HEERLIJK Star edition
    30 september 2020