Vermeer*

Gastronomische 'STAYCATION'

CODE
Restaurant info
Vermeer
Prins Hendrikkade 59-72
1012 AD Amsterdam
Nederland

Genieten van een STAYCATION tijdens 5-gangendiner inclusief aperatief van restaurant Vermeer in combinatie met een overnachting en ontbijt bij het vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace. Een prachtig hotel wat onder andere beschickt over een wellness -en fitness faciliteit.

Vermeer Amsterdam is het Michelinsterrestaurant van chef Chris Naylor. Hier experimenteert hij met de producten die hij dagelijks krijgt aangereikt van kwekers uit de buurt. De producten zijn seizoensgebonden, dus de gerechten variëren dagelijks. De oorspronkelijk Britse chef Chris Naylor is wat ze noemen quirky. Zijn geniale smaakvermogen en zijn creatieve geest zorgen voor voortdurende vernieuwing. Chris is niet bang om grenzen op te zoeken en houdt zeker niet van overworked and pretentious bullshit. Het resultaat: robuuste gerechten met pure en volle smaken. 

De sommelier heeft een selectie van 40 topwijnen gemaakt. Voor de echte liefhebber is er tevens een goed gevulde kelder met wijnen van over de hele wereld.

Reviews
"Vermeer" Culinaire topcreaties 010 - 2110090 Prins Hendrikkade 59-72, Amsterdam
4.45 out of 5 stars - 3 votes Zeer goed
9
Eten
9
Service
8.7
Sfeer
9
Gastvrijheid
 • 9

  Geert Desmet

  In 1 woord: uitstekend; ... van de keuken via het wijnarrangement tot en met de flexibiliteit die de bediening toonde toen de overheid net op deze avond een alcolholverbod vanaf 20:00 instelde voor hotelrestaurants. De reputatie van chef Chris Naylor werd met dit diner ruimschoots waargemaakt.
  9
  Eten
  10
  Service
  8
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 oktober 2020
 • 8.75

  Jeroen Wolfs

  Wij hebben een geweldige avond gehad. Zeer originele gerechten, spannende smaken en verrassende bereidingen. De chef doet het vakmanschap van de naam van het restaurant eer aan. De bediening maakt het helemaal af door hun laagdrempelige en stijlvolle manier van werken. Prachtige zaak!
  9
  Eten
  8
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  25 oktober 2020
 • 9

  Reina Schoorl

  Heerlijk gegeten- vriendelijk leuke Somelier.
  9
  Eten
  9
  Service
  9
  Sfeer
  9
  Gastvrijheid
  Beoordeling via HEERLIJK Aanbieding
  17 oktober 2020